GHE

GHE

General Hydroponics tarjoaa laajan valikoiman vesiviljely järjestelmiä, suuresta pieneen ja helposta haastavaan.

Keinoja hyvään kasvuun

Ehkä haluat vaatia järjestelmältä kaiken mitä se voi tarjota, käyttäen paljon aikaa alussa, viljeltäessä ja korjatessa satoa tai haluat helppokäyttöisen ja vähän aikaa vaativan järjestelmän muutamalle kasville. Kaikilla on erillaiset tarpeet ja meillä on järjestelmä joikaiselle tarpeelle.

Oikean järjestelmän valitseminen

Mitä kasveja suunnittelet kasvattavasi? Mihin kasvatus tapaan se sopii parhaiten? Kuinka suurella alueella suunnittelet viljeleväsi? Haluatko vain yhden kasvin järjestelmän vai täysikokoisen järjestelmän? Voit odottaa saavuttavasi erinomaisia tuloksia mutta sinun täytyy valita oikeanlainen järjestelmä.

Hydro vai Aero ?

Järjestelmiämme on kahdessa eri kategoriassa: 'hydro' ja 'aero'. 'Hydro' järjestelmissä juuret kasvavat kevytsorassa ja ovat suhteellisen suojattuna ulkoisilta olosuhteilta. Yleisesti suosittelemme hydro järjestelmiä aloittelijoille. 'Aero' järjestelemissä juuret roikkuvat ilman ja veden välillä. Tällöin hapensaanti juuri alueella on optimaalisinta. Kasvu aero järjestelmissä on ylivoimaisinta ja suosittelemme sitä kokeneille vesiviljelijöille tai intohimoisille vesiviljely harrastajille.

Tuotteita ei löytynyt.