Kekkilä Kukkamulta 6L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
0,95 € 4,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.Kekkilä Kukkamulta on tumma ja täyteläinen yleismulta, joka sopii kaikille kodin viherkasveille ja kukkiville kasveille. Uuden, entistä paremman reseptin ansiosta istuttaminen ja mullanvaihto on siistimpää, sillä kasteluvesi imeytyy heti koko multakerrokseen. Nopea imeytyminen helpottaa myös kasvien hoitoa.

Kukkamulta valmistetaan parhaista raaka-aineista, joilla taataan ihanteelliset ravinnesuhteet sekä ilmava ja rakenteensa hyvin pitävä koostumus.

Käyttöohje:

Ennen mullanvaihtoa on hyvä tarkistaa kasvin juurtumisaste. Raaputa vanhaa multaa varovasti juurten ympäriltä ja juuripaakun päältä – varo kuitenkin hajottamasta juuripaakkua. Jos paakun pinta on juurten peitossa, kasvi tarvitsee tilavamman ruukun. Uuden ruukun halkaisija on hyvä olla kasvin koosta riippuen 2–10 cm entistä suurempi. Salaojita muut kuin altakasteluruukut Kekkilä Ruukkusoralla juuriston hapensaannin varmistamiseksi.

Pienet ja keskikokoiset kasvit kaipaavat mullanvaihtoa vuoden välein. Suuret kasvit saattavat viihtyä samassa mullassa useamman vuoden.

Käytä tuote mieluiten heti tai säilytä kylmässä ja valolta suojattuna, sillä tuotteen ravinnetila heikkenee ajan, lämpötilan ja kosteuden vaikutuksesta.

Ravitse kodin kukkivia ja viherkasveja kasvukaudella Kekkilä Kukkaravinteella. Viimeistele ruukkujen pinnat Kekkilä Ruukkukatteilla tai Kekkilä Isoilla koristekivillä. Näin mullan pinta pysyy siistinä ja kostean mullan pinnassa viihtyvät homeet ja kukkakärpäset tms. pysyvät poissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

    Artikkeleita ei löytynyt.