Poppamies ONE for ALL Rub & Seasoning 80g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
2,95 €
Määrä: kpl

Mausteseos pintamaustamiseen ja ruoanlaittoon.

Täynnä makua ja sopivasti makeutta. ONE for ALL on yhdistelmä toinen toistaan tukevia mausteita ja tekee siitä sopivan lähes kaikelle. Valmistaessa käytä keskilämpöä, korkeamalla lämpötilalla muista kääntää tai sekoittaa ruokaa säännöllisesti. Kun et osaa päättää, valitse ONE for ALL!

Annostelu: noin kaksi ruokalusikallista per 500g ruokaa, tai oman maun mukaan.

Kasvikset: Kostuta kevyesti öljyllä, ripottele maustetta ja paista, grillaa tai paahda uunissa. Kokeile esimerkiksi herkkusienille tai juureksille, kuten perunalle, porkkanalle tai punajuurille. Voit lisätä maustetta myös valmistuksen aikana.

Liha: Kostuta lihan pinta ja taputtele mausteseosta niin paljon kuin sitä helposti tarttuu. Grillaa, paista, paahda uunissa tai savusta.

Kala: Taputtele kalan pintaan ja valmista pannulla, uunissa tai savusta.

Kana: Kostuta kanan pintaöljyllä tai voilla ja taputtele maustetta pintaan niin paljon kuin helposti tarttuu. Kypsennä 150 asteessa kypsäksi tai ohjeen mukaan.

Slow Food: Käytä matalaa lämpöä (110-120 astetta) ja anna maustekuoren tekeytyä rauhassa. Kostuta maustepintaa tarvittaessa kypsennyksen aikana parin tunnin välein.

Ainesosat: ruokosokeri, suola, paprika, valkosipuli, mustapippuri, sinapinsiemen, juustokumina, fenkoli, savustettu paprika, cayenne, korianteri, oregano.

Sekoitettu Suomessa.

Parasta ennen: 15.03.2020

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

    Artikkeleita ei löytynyt.